Bouwbedrijf Voorsluijs

Diensten

Nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie of onderhoud

Wij kijken graag met onze expertise mee naar uw project. Kwaliteit en uw tevredenheid staan bij ons voorop.

Nieuwbouw

Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten met het realiseren van opdrachten. Met onze kennis en expertise helpen wij onze klanten al jaren. Wij realiseren uw wensen en denken mee om vervolgens met creative oplossingen te komen.

Aanbouw

Wij zijn gespecialiseerd in diverse aanbouwprojecten. Wij ontzorgen u van A tot Z door het project 100% klaar op te leveren, of het nu gaat om een grote of een kleine aanbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verbouw

Meer ruimte, modernisering of een compleet andere indeling? Welke reden u ook heeft, wij helpen u graag met uw verbouwing. Velen gingen u namelijk voor.

Renovatie

Ook voor het renoveren van uw woning of nevenruimten kunt u bij ons terecht. Met onze kennis komen wij iedere klus uit op een mooi en professioneel resultaat.

Nieuwbouw

Geen van ons ontsnapt aan onderhoud. Met hele uiteenlopende onderhoudsklussen kunnen wij u helpen met vrijwel elk project of vraagstuk.

Overige projecten

Als het gaat om overige projecten dan houdt het simpelweg niet op. Wij zijn een allround bouwbedrijf en kunnen u van dienst zijn bij vrijwel elke klus.
Open Whatsapp
Welkom bij bouwbedrijf Voorsluijs. Druk op onderstaande knop om ons een bericht via Whatsapp te sturen.